· 

Zwangerschap missen.

Als ik op mijn zwangerschap terug kijk, mis ik het soms wel. Maar sommige dingen ben ik blij dat ik er geen last meer van heb. Ook al vond ik het zwanger zijn tijdens de zwangerschap helemaal niks aan. Mis ik het meeste nu echt wel!

 

Mijn buik.

Wat een heel mooi ding hoort te zijn vond ik maar niks. Ik was super jaloers op andere zwangeren die zo'n mooi "klein" buikje. En dan kwam in met mijn mega buik! Ik werd er erg door belemmerd tijdens de zwangerschap en het werd met de dag zwaarder. Natuurlijk zaten er ook super veel voordelen aan die buik! Ik mocht altijd ergens zitten, want mensen stonden altijd voor mij op. Ik had een klein tafeltje waar ik makkelijk een glas drinken op kon zetten (ja, ik zat dan gewoon rechtop!). En natuurlijk had ik altijd een armleuning, mijn armen leunden altijd op mijn buik. Toen ik was bevallen vielen mijn armen ook ineens naar beneden, en ik wist toen echt niet meer hoe ik moest zitten.

 

Genieten.

Ik kon zo genieten van die trapjes in mijn buik. Overdag ging Quinty helemaal te keer in mijn buik en bewoog mijn buik elke kant op! En als ik sliep was ze altijd rustig. Een paar keer per dag duwde Quinty haar hakken in mijn zij, Wanneer ik dat voelde drukte ik ze altijd weer terug. Toen Quinty geboren was voelde haar hakje precies zoals ik voelde in mijn zij, Dat vond ik zo mooi maar ook zo bizar! 

 

Nadelen.

Ik heb een paar nadelen in mijn zwangerschap wat ik totaal mis! Op nummer 1 staat sowieso het vocht waar ik heel veel last van had, aan het einde van de zwangerschap kom in nog geen 2 minuten staan of mijn voeten deden er weer maximaal zeer door. 

Ook mis ik het totaal niet dat ik in de ochtend heel snel misselijk werd. Ik moest altijd eerst wat eten en na een half uur kon ik pas wat drinken, anders moest ik sowieso overgeven!

En de zwangerschaps kilo's wat vond ik dat erg! Tijdens de zwangerschap had ik het niet echt door. Maar na de bevalling merkte ik het heel erg, ik paste NIKS qua kleren.

Lees ook

Een kind en social media -                                           #2 Sanne

Tante Pleun.