· 

2017! Het jaar dat ik MAMA werd!

Wat is dit jaar super snel gegaan. Voor me gevoel heb ik 2014 nog niet een afgesloten! 2017 was een bijzonder jaar die volledig in het teken stond van mama worden en van Quinty houden! Er zijn op verschillende vlakker super veel veranderd en dat vertel ik jullie allemaal in deze blog!

 

2017.

2017 was voor mij een raar jaar. Een jaar waarin ik mama zou worden, en er alles aan moest doen om nog over te gaan naar het volgende jaar op het MBO. Maar het zat niet altijd mee! tijdens de hele zwangerschap heb ik heel erg last gehad van misselijkheid! Ik kon niks drinken 's ochtends als ik Nog niks gegeten had, een half uur na dat ik iets gegeten had kon ik ook wat drinken. Ook waren we dit jaar weer regelmatig in het ziekenhuis te vinden, niet voor mezelf (op mijn bevalling na) maar voor mijn ouders en Quinty.

 

Ook heb ik veel minder (lees: geen) contact meer met veel van mijn oude vrienden! Soms wel jammer. Minder dingen leuke dingen doen met vrienden. Super jammer vind ik dit soms, ook al weet ik dat ik niet altijd zo makkelijk 's avonds op stap kan gaan met vriendinnen is het wel jammer van je niet gevraagd word voor dingen! 

 

Ik ben uit eindelijk over gegaan naar het 2e jaar MBO niveau 3. Begin 2017 had ik dit nooit verwacht, en ik denk niemand. Ik had nog geen enkele opdracht gedaan en liep er wel een stuk of 5/6 opdrachten af. Ik heb ze bijna allemaal in kunnen halen en over kunnen gaan naar het 2e jaar waar ik super blij en trots ik ben.

 

Tijdens de zwangerschap ben ik 2 week voor mijn zwangerschapsverlof al thuis gebleven. Ik was steeds super misselijk en gaf soms wel 2 keer per dag over. Nu ik bijna 6 maand mama ben. Gaat het super goed met mij ik heb nog een beetje last van dingen vergeten maar erger is het niet. In het begin na de bevalling wilde ik veelste veel doen en moest ik het altijd weer bekomen met slapen. Niet dat ik slapen erg vind maar niet wanneer je iedereen je kind wil laten zien! Ik heb daar achteraf soms wel spijt van, dat ik een week na de bevalling al lekker een middagje weg ging met een vriendin! Maar van alles leer je !

 

2018.

Het enige wat ik weet wat ik in 2018 ga doen is heel veel van Quinty genieten en verder met afvallen. Ik krijg behulp van Kimberly van NewBorn Fit Mama! Ik heb er super veel zin in! 

Ook word ik dit jaar 18 en gaan we een groot feest houden voor Quinty haar 1e verjaardag!

 

Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaar wisseling! 

 

Liefs, Demi!

Lees ook.

Quinty haar privacy.

Baby tag.