· 

Spijt van de naam?

Ik lees soms van mensen dat ze spijt hebben van de naam van hun kind. Ik was gelijk heel zeker van de naam. Maar zijn er bij mij ook twijfels geweest?

 

Ja, ik heb spijt gehad van Quinty haar naam. 

Tijdens de zwangerschap wilde ik haar eerst Beau Esmee noemen. Toen ik de naam Quinty hoorde wat ik daar meteen verliefd op! Maar ik wilde haar ook graag Beau noemen. Dus dan maar Beau als 2e naam! Ik wist rond 20 weken al dat als het een meisje zou worden ze Quinty Beau zou gaan heten! Tijdens de rest van de zwangerschap heb ik dan ook geen moment getwijfeld. Ik had zelf een mutsje met haar naam besteld! Maar toen Quinty er was, begon ik al heel snel te twijfelen...

Ik had spijt dat ik haar Quinty had genoemd Ik vond het totaal niet bij haar passen. Het was gewoon geen Quinty, ik weet niet waarom maar een naam moet bij de baby passen en op dat moment vond ik dat totaal niet! Ik heb het ook tegen niemand durven zeggen dat ik er zo'n spijt van heb gehad. Ik heb het laatst voor het eerst aan iemand durven te vertellen dat ik er zo'n spijt van heb gehad. 

Ik durfde het nu wel, omdat ik er nu totaal geen spijt meer van heb! Ik ben super blij dat ik haar Quinty heb genoemd. Quinty past gewoon mij haar. Als ik aan een Quinty denk, denk ik een beetje aan een verwend meisje die wel heel lief is maar ook heel arrogant kan zijn. Nou en dat is Quinty zeker. Ze heeft een geweldige persoonlijkheid, alles moet gaan zoals zij het wil en als dat niet zo gaat dan is ze boos en niet zo'n klein beetje ook niet! 

Ik ben super blij met Quinty en haar naam. Al vind ik het soms wel grappig dat mensen haar volledige naam uitspreken in plaats van alleen haar voor naam.

Quinty Beau.

 

Liefs, Demi

Heb jij spijt of heb jij ook gehad van de naam van je kind? Laat het weten in de reacties!

Lees ook

Zwangerschap missen

Bevalling verhaal