· 

Mijn leven over 5 jaar.

Wauw, ik hou er super van om hele grote dromen te maken. Maar nu Quinty er is maak ik liever kleinere dromen. Ik maak kleine dromen zodat ik genoeg tijd heb om van Quinty te kunnen genieten en tegelijkertijd mijn dromen kan na streven! Hier lees je hoe ik mijn toekomst zie, en wat ik graag wil bereiken in 5 jaar!

 

Het punt waarop ik nu ben.

Ik zit nu in het 2e jaar van de opleiding sport en bewegen niveau 3. Ik hoop deze dit schooljaar of volgend schooljaar af te hebben zodat ik gelijk door kan stromen naar niveau 4. Mijn grote droom is altijd al geweest om naar het HBO te gaan. En ik wil na MBO niveau 4 ook proberen om het HBO te doen. Als het lukt, lukt het en als het niet kut, lukt het niet. Ik ben daar niet te moeilijk in, zolang ik het maar heb geprobeerd!

Ik werk niet maar wanneer ik er tijd voor heb wil ik het wel graag weer gaan doen!

Verder wil zit ik nu nog 10 kilo boven mijn oude gewicht. En die 10 kilo gaat er hoe dan ook af. In januari ga ik beginnen met het programma van "Newborn fit mama".

 

School.

Qua school wil ik bezig zijn met een HBO opleiding. Zelf wil ik denk ik niet iets in de sport gaan doen als vaste baan. En ga dan ook niet voor een HBO sport studie kijken. Als nog weet ik nu nog steeds niet wat voor HBO opleiding ik dan wel zou doen. Maar gelukkig heb ik daar nog even de tijd voor !

 

Werk.

Mijn droom is altijd al geweest om een eigen bedrijf te hebben. En ik zou dit dan ook heel graag willen uitwerken. Ik hoop dat ik over 5 jaar in ieder geval een compleet plan heb om uit te werken! Ook zou ik het super leuk vinden om van blozen mijn werk te maken. Het klinkt raar maar ik zou dat echt wel willen doen!

 

Privé.

Ik hoop dat ik over 5 jaar een eigen plekje heb met Quinty. Groot of klein maakt mij niet uit. Maar hoe bizar als ik er zo over denk is Quinty dan al 5 en een half! Liever wil ik daar echt nog niet aan denken, Van mij mag ze altijd wel klein blijven!

 

Dit is hoe ik mijn leven over 5 jaar zie! 

 

Liefs, Demi

 

Lees ook

Het leed dat tienermoeder heet.

Zwangerschap missen.