· 

5x leukste kraamcadeautjes.

Iedereen kent het wel! de kraam cadeautjes. Ten eerste is het al het allerlastigst om te bedenken wat je voor iemand moet kopen. En ten 2e is het super lastig om te bedenken of die gene het wel leuk vind. Vandaag zet ik mijn 5 leuke kraamcadeautjes op een rij. (Dit mijn persoonlijk mijn leukste kraamcadeautjes.

 

Tijdens de zwangerschap wist ik altijd al wat ik wilde hebben. Maar ik denk dat de zwangerschaps dementie die allemaal heeft meegenomen op vakantie of zo... Want toen iedereen aan mij vroeg wat ik voor kraamcadeau wilde wist ik even helemaal niks om op te noemen. Nu de dementie gedeeltelijk weg is en alle ideeën weer 1 voor 1 terug komen van vakantie, weet ik weer wat ik de leukste kraamcadeautjes vind!

 

1 - Kinderbestek.

Dit heeft bijna iedereen wel. Een setje bestek met je eigen naam erop, of met een leuk printje er op!

 

2 - Naam armbandje. (Met de naam van de baby)

Of het nou voor de moeder of voor de baby is maakt niet uit. Het is zo'n waardevol cadeau. 

 

3 - Een voorlees boek.

Hier heb je echt wat aan. Vanaf dat de baby een half jaar is kan jeje kindje beginnen met voorlezen. En na een paar jaar blijft het nog steeds leuk om een boekje voor te lezen.

 

4 - Speelgoed.

Maar dan geen speelgoed voor baby's maar voor oudere kinderen. Zoals poppen, of leuke speelgoed auto's. Waar ze echt wat aan hebben en heel bewust mee kunnen spelen.

 

5 - kinderstoeltje.

Een klein stoeltje waar ze op kunnen zitten wanneer ze ongeveer 1 jaar zijn of 2. Een gepersonaliseerd stoeltje of een zelf gemaakte!

 

Wat waren ze dan de 5 leukste kraamcadeautjes. Waar ik tijdens de zwangerschap dus echt niet op kon komen, maar ik toch allemaal gekregen heb ! 

 

 

Liefs, Demi

Lees ook.

Spijt van de naam?

Mijn leven over 5 jaar.