· 

Dagboek: Week 1. "school"

Mijn eerste week dagboek! Vanaf nu kunnen jullie elke zaterdag mijn week lezen. Deze zal nog niet zo gevuld zijn met foto van de de dingen die ik doe, maar ik hoop dat dat zeker gaat veranderen komende weken!

 

Maandag.

Maandag was weer mijn school dag! Ik zat maandag gelijk om half 9 al met mijn goede gedrag een examen te maken. Niet het leukste wat ik wilde na de vakantie! Vooral omdat mijn eerste les daarna pas om 11 was....

Maandag was niet het meest bijzondere ivm dat ik op school zit van (in dit geval) 8 uur tot kwart over 5!!

 

Dinsdag.

vandaag had ik een gesprek op school (om 9 uur al!!) na het gesprek ben ik naar huis gegaan en thuis even gegeten. Na het eten ben ik gelijk weer naar school gegaan om een toets te maken. Eenmaal thuis hebben Quitny en ik lekker niks gedaan!

 

Woensdag.

Woensdag was ik lekker vrij! woensdag hebben we niet veel bijzonders gedaan. wel ben ik begonnen met Quinty haar kast inrichten! en kwam ik er even achten hoe mega veel kleren ze heeft!

 

Donderdag.

donderdag ochtend zijn mama en ik even naar Oosterwolde en Smilde. Kijken voor kleerhangers voor in Quinty haar kast. Nergens kunnen vinden natuurlijk! Dus ik ben wat eerder richting school gegaan om langs de Wibra te gaan waarvan ik wist dat ze daar kleding hanger hadden. Ik heb daar wel geteld 42 mee genomen! En op bijna alle haakjes hangt nu wel wat! Verder heb ik nog even lekker trainen gegeven en zelf nog even getraind!

 

Vrijdag.

Laatste dagje school deze week! Vol moet ging ik naar school... S' ochtends eerst al verslapen, daarna kwam ik er achter onderweg dat mijn tank bijna leeg was en kwam ik uit eindelijk 3 kwartier te laat aan op school! maar gelukkig was er aan het eind van de dag nog een gelukje! We zaten om 2 uur te wachten op de laatste les, toen er tegen ons werd verteld dat de leraar ziek is en we vrij zijn! Hoe goed wil je het weekend beginnen!

 

Wat hebben jullie allemaal gedaan deze week?

 

Liefs, Demi