persoonlijk

persoonlijk · 18 mei 2018
Ik heb 1 van mijn doelen bijna bereikt, en van mijn bucketlist kan ik weer wat afstrepen.

persoonlijk · 05 februari 2018
Deze vraag krijg ik bijna dagelijks, en heb altijd een heel standaard antwoord "ik had het zwaarder verwacht". Wat ik ook oprecht meen maar als ik er meer over na denk wat ik vind ik er dan nog van?

persoonlijk · 13 januari 2018
Mijn eerste week dagboek! Vanaf nu kunnen jullie elke zaterdag mijn week lezen. Deze zal nog niet zo gevuld zijn met foto van de de dingen die ik doe, maar ik hoop dat dat zeker gaat veranderen komende weken!

persoonlijk · 06 januari 2018
Ja, ik ga de strijd aan tegen de zwangerschap kilo's. Ik wil mezelf weer fijn voelen in mijn eigen lichaam en dat wil ik doen door mijn zwangerschaps kilo's er af te halen! Samen met Kimberly van NewBorn Fit Mama ga ik proberen van mijn zwangerschaps kilo's af te komen.

persoonlijk · 29 december 2017
2017 was het jaar dat ik MAMA werd en mijn hele leven veranderde! Ook zijn er meer dingen veranderd in mijn leven!

persoonlijk · 20 december 2017
Wat heb ik hier lang over na gedacht! Quinty verdient haar eigen privacy, en ik moet die beschermen. Niet over 10 jaar allemaal baby foto's terug vinden en foto zien waar je niet bepaald leuk op staat!

persoonlijk · 08 december 2017
Als ik er soms aan terug denk, mis ik het verschrikkelijk. En dan ook vooral de buik die ik mis. Vandaag heb ik alle dingen op geschreven wat ik aan de zwangerschap mis en wat totaal niet!

persoonlijk · 03 december 2017
Even stil zijn bij de dingen waar ik verschrikkelijk dankbaar voor ben! Je staat nooit zo snel stil bij de dingen waar je dankbaar voor bent, maar eerder voor dingen die je niet leuk vind. In plaats van negatieve dingen op te schrijven, ga ik het positieve uit mijn leven op schrijven!