mama

mama · 13 december 2017
Toen Quinty er nog niet was, had ik hele grote dromen voor later. Maar nu Quinty er is ben ik iets meer bij mezelf gebleven en wat kleiner gaan dromen. Ik ga nu voor de volle 100% voor mijn dromen, niet alleen voor mezelf maar ook voor Quinty!

mama · 01 december 2017
Wauw. ik ben genomineerd voor de Liebster award! www.mamamaureen.nl heeft mij daar voor genomineerd en ik vind dat echt super lief!

mama · 27 november 2017
Het is hun eigen schuld. Ze zijn niet verstandig genoeg om een kind op te voeden. Een kind kan geen kind opvoeden, en ga zo maar door. Dagelijks komt er wel weer iets voor bij op sociale media. "Tienermoeders" worden standaard in een hokje geplaatst. 9/10 mensen gaat er gelijk van uit dat het probleem jongeren zijn en al onder toezicht staan van Jeugdzorg. Vandaag spreek ik even uit wat ik over die vooroordelen vind!

mama · 24 november 2017
Quinty was een huilbaby. Zoals ik ook al eerder in een blog over heb gehad. Ik vertel er over wat ik er aan over heb gehouden, en hoe ik er mee om ga!

mama · 13 november 2017
Een korte vragen lijst voor alle mama's en alle mama's to be! Voor een school opdracht van Ilse en Janine hebben ze een kleine vragenlijst en zou het super zijn als er zo veel mogelijk mama's en mama's to be deze invullen!

mama · 01 november 2017
Striae of geen striae, Vel over of weer een strakke huid. Bij iedereen is het anders na de zwangerschap. De ene heeft geluk dat zij haar (bijna) eigen lichaam van voor de zwangerschap en de ander moet er maar mee dealen dat het lichaam voor altijd is veranderd.

mama · 10 oktober 2017
Op 19 oktober 2016 kwam ik er achter dan ik zwanger was van mijn dochter Quinty Beau. Vanaf het moment dat ik zanger bleek te zijn liet ik alles liggen en deed ik alleen nog maar dingen die ik zelf leuk vond. Tijdens de zwangerschap was ik al veen veranderd en was mijn hele leven al veranderd door dat ik integendeel van anderen van mijn leeftijd met baby spulletjes bezig.