Baby producten

Baby producten · 16 december 2017
Iedereen kent het wel! de kraam cadeautjes. Ten eerste is het al het allerlastigst om te bedenken wat je voor iemand moet kopen. En ten 2e is het super lastig om te bedenken of die gene het wel leuk vind. Vandaag zet ik mijn 5 leuke kraamcadeautjes op een rij. (Dit mijn persoonlijk mijn leukste kraamcadeautjes.

Baby producten · 22 november 2017
Iedereen heeft het wel. Tijdens de zwangerschap denken dat je het nodig bent, maar achteraf denken -wat moet ik er mee-.

Baby producten · 15 november 2017
Bij tante pleun kan je super leuke kinderkleding en speelgoed krijgen die ze zelf maakt! Tante Pleun is een geïnspireerd door haar nichtje (die haar tante Pleun maakte!).

Baby producten · 18 oktober 2017
De kinderwagen die ik heb voor Quinty is de Quinny Moodd, een super fijne en kleine wagen die makkelijk is in gebruik. Ik heb voor de roze wagen gekozen omdat ik het een hele mooie kleur vind en ik er toch nog niet bij na hoef te denken voor als ik ooit een 2e krijg en heb weer kan gebruiken, want dat gaat nog wel even duren voor ik weer een kindje krijg!

Baby producten · 09 oktober 2017
Elke week een foto maken en voor altijd onthouden hoe oud je kindje is! Ik ben gek op foto's maken van Quinty en elke zaterdag maak ik een week foto met de mijlpaal blokken van Jufz.nl

Baby producten · 24 september 2017
Onrustig slapen, veel om haar heen slaan met haar armpjes. Voor Quinty heeft de puckababy heel veel geholpen de eerste weken.