· 

Baby tag.

Vandaag heb ik de baby tag ingevuld. Een tag waarin ik vragen over Quinty beantwoord!

 

 1. Naam mama: Demi Eleveld
 2. Naam van jou kindje: Quinty Beau Eleveld
 3. Geboortedatum van Quinty: 01-07-2017
 4. Gewicht en lengte van Quinty bij de geboorte en nu: Bij de geboorte woog Quinty 3815 gram en was ze 53cm lang! Nu is Quinty bijna 6 maanden en is ze ongeveer 7000 gram en 69cm.
 5. Maat luier van Quinty bij de geboorte en nu: Quinty had bij geboorte maat 1 van luiers en nu maat 3 van de kruitvat. Quinty is allergisch voor veel luiers.
 6. Welk merk speentje heeft Quinty: Quinty heeft een speen met een knuffeltje eraan. Ik heb hem via aliexpress besteld en zit dus ook geen welk aan, maar hij is super fijn en Quinty stopt hem super makkelijk in haar eigen mond om zichzelf te troosten.
 7. Welke maat kleding had Quinty bij de geboorte en welke nu? Quinty had bij de geboorte maatje 50 en in sommige kleertjes verzoop ze ook nog een beetje. Nu heeft Quinty maatje 62 van broekjes en 68 van shirtjes. bij de Zara en Primark al maat 74.
 8. Krijgt Quinty borst of flesvoeding: Nu krijgt Quinty flesvoeding maar in de eerste 6/7 weken heeft ze borstvoeding gehad.
 9. Wat werkt om Quinty rustig te krijgen: Als Quinty over stuur is neem ik haar altijd op mijn arm en gaan we rondjes lopen. Quinty wil altijd graag alles zien en zo blijft ze bezig met alles te bekijken.
 10. Hoeveel voedingen krijgt Quinty op dit moment: Quinty krijgt per dag 5 voedingen en 2x fruit/groente hapje.
 11. Favoriete knuffeltje van Quinty: Quinty heeft speentjes met knuffels er aan, zoals ik ook al bij een vorige vraag vertelde. Al deze knuffeltjes (ik heb er 5) vind ze super leuk en fijn. Wanneer ze de speen in haar mond heeft zit ze altijd super schattig te knuffelen met het knuffeltij aan het speentje.
 12. Favoriete merk luiers: Dat is 100% die van de Kruitvat! ik vind ze super fijn. Quinty heeft een super gevoelig huid (dat ze van mij heeft) en we hebben verschillende merken luiers geprobeerd. Maar die van de kruitvat reageert ze echt het beste op. We hadden ook die van de albert heijn en Etos geprobeerd maar die lekte heel erg als Quinty sliep waardoor ze de meeste ochtenden wakker werd met een natte slaapzak.
 13. Favoriete verzorgingsproduct: Dat is zeker weten die van de Etos. Het is gewoon een goedkopere versie van Zwitsal. Zelf ben ik allergisch voor Zwitsal, Maar voor de Etos producten niet dus gebruik ik die super graag. En de producten van Neutral, deze gebruikte ik al voor Quinty er was en vind het super fijn merk.
 14. Heeft Quinty een voorkeurshouding: Nee Quinty heeft geen voorkeurshouding en heeft ze gelukkig ook nooit gehad!
 15. Wat is je bedtijd routine met de kleine: Quinty gaat zelf rond 19:30 naar bed. en om 23:00 krijgt ze nog een pap fles en gaan we allebei lekker slapen.
 16. Favoriete kleding voor Quinty: Quinty heeft een super leuk tule rokje gekregen van mijn moeder met een roze en blauw shirtjes et staat haat super schattig van vind dat ook super leuk!
 17. Quinty is het leukst wanneer: Quinty is super leuk wanneer ze lacht, en wanneer ze door heeft dat ze grappig is! dan blijft ze zo lang gek doen en dat is geweldig grappig.
 18. Is Quinty met of zonder haar geboren: Quinty is met haar geboren. Het was niet super veel maar Ze had het wel, Heel mooi donker blond haar.
 19. Favoriete kledingmerk: H&M Hema en Zara!
 20. Favoriete moment van de dag: Dat is de ochtend! Quinty is super vrolijk in de ochtend en ook zo gek als een deur!
 21. Welk merk luiertas heb je: Zara!
 22. Welke kleur baby kamer heb je: Quinty heeft geen eigen kamer. Ze slaapt bij mij op de kamer. Maar die is wit met grijs.
 23. Noem 1 must-have-item: XL hydrofiel doek. Ik heb er een stuk of 6 van en vind ze super fijn. De kleine hydrofiel doeken gebruik ik dus ook veel minder!
 24. Een moment dat je nooit zal vergeten: De bevalling! Ik heb er een positieve ervaring mee gehad en zal dat echt nooit vergeten.

 

Liefs, Demi

Lees ook.

Quinty haat privacy.

5x De leukste kraam cadeautjes.