· 

Mijn strijd tegen de kilo's!

Ja, ik ga de strijd aan tegen de zwangerschap kilo's. Ik wil mezelf weer fijn voelen in mijn eigen lichaam en dat wil ik doen door mijn zwangerschaps kilo's er af te halen! Samen met Kimberly van NewBorn Fit Mama ga ik proberen van mijn zwangerschaps kilo's af te komen.

 

Mijn lichaam.

Op dit moment ben ik nog 10 kilo zwaarder dan dat ik altijd ben geweest. Ook al ben ik de laatste weken onbewust aan het afvallen, wil ik als nog gaan afvallen met behulp van Kimberly. Ik wil mijn "oude" kleren weer aan, en met gemak ik mijn maatje S passen. Ik hoef niet super slank te worden en een modellen figuur, want dat heb ik nog nooit gehad. Zolang ik mezelf maar fijn voel in mijn eigen lichaam.

 

NBFM PRO.

Ik heb meerdere verhalen gehoord over het afvallen met het programma van newborn fit mama. Ik ben informatie gaan zoeken op haar site, en heb haar een berichtje gestuurd. Na een paar dagen heeft Kimberly mij gebeld en mij geïnformeerd over de pakketten die ze heeft. Snel kwamen we er uit en heb ik gekozen voor het pakker NBFM PRO. Bij dit pakket krijg ik 3 online consulten en een jaar lang toegang tot de NBFM-app. Tijdens de 3 consulten houd Kimberly mij "in de gaten" over hoe het gaat en of ik het een beetje vol hou.

 

Eerdere pogingen.

Het liefste heb ik het hier dus ook niet meer over! In het begin wilde ik "gewoon" proberen gezond te eten en dan zou ik wel even verder zien. Nou van het gezonder eten werd het hem dus niet zoals je wel snapt. De koekjes la was net zo snel leeg als dat hij weer gevuld werd... Daarna ging ik aan de slag met weight watchers. Zoals je wel snapt heb ik hier misschien 1 keer ingekeken en toen vond ik het wel weer genoeg. Ik kon mezelf niet aan zetten om af te vallen en wilde dat iemand mij ging helpen. En die heb ik nu gevonden!

 

Update.

Wekelijks ga ik nu week delen, en hoe het gaat met mijn gewicht. Na 3 maand heb ik mijn laatste consult met Kimberly en laat ik het eind resultaat zien. Waar ik nu al heel zenuwachtig voor ben. Ik laat dan mijn before en after foto zien!  Ik heb enorm veel zin in om af te vallen en ik hoop echt dat ik het door kan zetten, zodat ik mezelf weer fijn voel in mij eigen lichaam!

 

 

Liefs, 

Demi

Lees ook.

Eet en drink schema van Quinty.

2017! het jaar dat ik MAMA werd!

Neem ook een kijkje in de shop!