· 

Fotofabriek.

foto fabriek heeft mij gevraagd om een review te schrijven over een foto op hout! Super leuk! Vooral omdat ik ook al aan zat te denken om een foto van Quinty ergens op te laten maken, maar het er steeds niet van kwam. Ook heb ik nog even op de site van fotofabriek rond gekeken en ze hebben best leuke dingen, voor een betaalbare prijs!

 

Ontwerpen.

Ik kreeg de link om te bestellen door gemaild van fotofabriek (https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-hout/foto-op-hout/). Je kon zelf invullen wat voor hout je wilde en welk formaat! Ik mocht er één maken op berkenplex en in het formaat 20x30/30x20. Als het het formaat en type hout hebt uitgekozen ga je naar het ontwerpen. Dat ging super makkelijk! Ik zat eerst wel even te puzzelen van hoe en wat, maar toen ik het door had was het ook zo klaar! 

 

Van bestellen tot leveren.

Toen ik het op hout had ontworpen ging ik naar bestellen. Boven aan in het goed vakje staat bestellen, Dan kan je inloggen en gelijk bestellen. Als je iets besteld voor 12 uur word het de zelfde dag nog verstuurd! Mijn bestelling kwam 2 dagen later. Super snel, Ik had verwacht dat het minimaal een week zou duren. Jammer dat de postbode anderhalf uur te laat kwam, maar ik kon niet wachten om hem te openen! 

Toen ik hem geopend had was ik super blij! Wat was hij mooi geworden! In het doosje zat ook een klein plastic zakje, daar zat nog een setje in waar mee je hem aan de muur kan maken. 

 

Kwaliteit.

Even eerlijk.. Ik had er zoveel minder van verwacht. Met het ontwerpen zag het er wat dof uit en had ik niet verwacht dat het er zo duidelijk en helder uit ziet. Toch zie je nog wel licht door de foto het hout, en vind ik persoonlijk best wel mooi staan. Ik vind het echt een aanrader, en het is echt super snelle service!

En dit is hem dan! Super bedankt Fotofabriek! 

Neem ook even een kijkje op www.fotofabriek.nl 

Lees ook

5x - ik ben het meest dankbaar voor.

Liebster award.