· 

5x - Ik ben het meest dankbaar voor.

Als ik aan dingen ga denken, denk ik al gauw aan negatieve dingen omdat het beter in je gedachten blijft dan positieve dingen! Maar vandaag niet. Vandaag vertel ik waar ik het meest dankbaar voor ben. 

 

Top 5.

1. Quinty.

Wauw, wat een verassing! Ik ben super dankbaar voor Quinty. Lokaal was het verre van gepland! Ik ben super dankbaar dat Quinty een gezond en vrolijk meisje is, waar ik elke dag weer van mag genieten!

 

2. Mijn ouders.

Ik ben super dankbaar met mijn ouders, en wat ze allemaal voor mij over hebben! Hoe ze mij gesteund hebben, en ze nog steeds doen! En dat ik samen met Quinty bij ze mag wonen.

 

3. Mijn broers.

Ondanks dat ik 6 & 8 jaar verschil met mijn broers ben ik super blij mee. Ik ben namelijk echt het "kleine zusje". Ik was/ben altijd de gene om te pesten, maar als het er op neer komt ze alles voor mij over hebben. En daarom ben ik onwijs dankbaar voor hun!

 

4. Mijn vriendinnen.

Toen ik zwanger was heb ik wel een gedacht "Wat als ze ineens geen contact meer zoeken, wat dan?". Maar wat ben ik blij met mijn vriendinnen, Ze zijn super leuk met Quinty en heb super goed contact met ze. En zijn er altijd voor mij, waar ik zo onwijs dankbaar voor ben!

 

5. mijn eigen keuzes.

Het klinkt misschien een beetje raar. Maar ik ben super blij dat ik mijn eigen keuzes kan/mag maken. Ook al heb ik soms reuze spijt van mijn keuzes, ben ik wel heel dankbaar dat ik ze zelf mag maken en niet iemand anders!

 

Dat waren ze dan mijn 5 dingen waar ik mega dankbaar voor ben! Wat zijn voor jou dingen waar je dankbaar voor bent? vertel het in de reacties!

 

Q&A

Heb jij vragen voor mij? zet ze dan onder in de reacties, social media of via het contact formulier!

Geen enkele vraag is te gek, zolang ze maar gepast zijn!

binnenkort komt er een Q&A online met alle vragen. 

Lees ook

Liebster award.

Maureen - Ik had altijd al de droom gehad om moeder te worden.