· 

Liebster award.

je denkt nu vast "wat is een liebster award?". Nou dat dacht ik dus ook toen Maureen mij vroeg of zij mij daar voor mocht nomineren! Super bedankt Maureen! Na even rond zoeken op het internet, kwam ik er achter dat het een online award is die rond gaat over beginnende bloggers! en zo tussen beginnende bloggers elkaar waardering uit te spreken na elkaar. Ook leer je zo bloggers wat beter kennen. De gene die jou heeft genomineerd maakt een paar vragen die je moet beantwoorden, en zo lees je een keer wat anders over de blogger dan dat je gewent bent!

 

Regels.

Aan deze award zitten een aantal regels verbonden. Hier komen ze:

1. Je bedankt degene voor de nominatie en plaatst een link naar zijn of haar blog.

2. Je beantwoord de vragen die degene die jou heeft genomineerd heeft bedacht.

3. Je maakt een lijst met vragen voor de blogger(s) die jij nomineert.

4. Je maakt een lijst met met blogger(s) die jij gaat nomineren.

5. Je stelt de genomineerden op de hoogte van de nominatie.

6. Je noemt in je blog de regels van de liebster award voor de genomineerden.

7. Je plaatst een foto van de liebster award op je blog.

 

Vragen.

Vraag 1:

hoe ben je op het idee gekomen om te gaan bloggen?

Ik ben begonnen met bloggen toen Quinty net uit het ziekenhuis was. Ik had een verhaal gelezen op een andere blog over een huil baby en dat had mij geïnspireerd, tot mijn verhaal over mijn huilbaby te delen. Ik heb het niet alleen bij dat verhaal gehouden en vind het nu super leuk om te doen!

 

Vraag 2:

Wat is een mooie herinnering uit je jeugd?

Ohh dit is wel een moeilijke vraag.. Ik denk dat ik het mooiste vond toen Quinty geboren was! Ja het klinkt heel raar ij deze vraag. Maar dit is wel echt het mooiste moment uit mijn jeugd!

 

Vraag 3:

Wat was je mooiste vakantie?

Ik ben nooit op een vakantie geweest zoals je altijd leest op internet enzo. Maar mijn mooiste vakantie was naar zuid-Frankrijk in vias. Het was daar zo heerlijk en lekker warm!!

 

Vraag 4:

Waar heb je een hekel aan?

Ik heb een hekel aan ochtenden. Ik ben echt geen ochtend mens. Ondanks dat Quinty altijd weer om 6/7 uur wakker is duurt het bij mij echt wel minimaal een half uur voor ik wakker ben. Toch kan ochtends wel echt van Quinty genieten! terwijl je wakker begint te worden en er een heel vrolijk meisje naar je zit te kijken en druk aan het kletsen is !

 

Vraag 5:

Wat zou je je kind willen bij brengen?

Zo veel! Maar vooral om gelukkig te zijn en van alles te genieten wat je mag doen! En natuurlijk niet mensen gaan keuren op de buitenkant...

 

Mijn vragen.

 

1. hoe ziet jou perfecte weekend uit?

2. Wat hoop je met jou blog te bereiken?

3. Wat wil jij je lezers mee geven?

4. Wat was jou grootste kinderdroom?

5. Wat is jou favoriete blogger? en waarom?

 

De genomineerde.

www.jjaninebos.nl 

Janine is een hele boel afgevallen en behoord nu tot de "fitgirls". Ze schrijft over haar leefstijl, voeding en training! 

Lees ook.

Het leed dat "tienermoeder" zijn heet.

Top 5 baby miskopen.