· 

Top 5 baby miskopen.

Iedereen heeft het wel. Tijdens de zwangerschap denken dat je het nodig bent, maar achteraf denken -wat moet ik er mee-. Vandaag zet ik daarom ook alles op een rijtje wat ik beter niet had kunnen kopen. En wat ik voor een (misschien) een volgende niet meer in huis ga halen!

 

1. een baby badje! - Wat is dat voor mij een miskoop geweest! Quinty heeft er misschien maar 2 of 3 keer in geweest. En nu staat het baby bedje zo erg in de weg! 

Quinty ging de eerste weken mee onder de douche en daarna al gauw in het grote bad, omdat ze in het kleine badje totaal geen ruimte had om te bewegen! Wel had ik graag een tummytub gehad. Quinty is namelijk een paar keer in de emmer geweest, maar een tummytub lijkt mij net wat handiger en ruimer!

 

2. Schommelstoel. - Die stond er vooral voor de sier. Quinty begon al bijna te huilen als ik hem neerzette. En hij is ook heel snel weer weg gegaan.

 

3. Verschillende zalfjes. - De commode la zat vol met verschillende zalfjes. Maar de helft vind ik maar niks. Heel veel zwitsal en nog meer. En de enige dei ik gebruik is de zalf van neutral, wat hou ik van dat merk!

 

4. Kleren. - Ik had heel veel kleertjes voor Quinty in maat 50/56, en de helft heeft ze nooit aan gehad en dat vind ik echt super zonde!

 

5. Baby schoenen. - Wat vond ik dit schattig schoentjes die ze bijna vanaf de geboorte al aan zou kunnen passen. Maar wat een zonde van het geld. Ik had 3 paar schoentjes voor Quinty maar ze heeft ze misschien 1x aan gehad voor 1 minuut.

 

Like en volg ook onze social media accounts, en blijf op de hoogte van de nieuwe blog posten!

Instagram: @Quintybeau.nl

Facebook: Quinty Beau

Lees ook:

Sinterklaas met een baby.

#1 - dit kindje ga ik houden en ontzettend veel liefde geven.