· 

sinterklaas met een baby.

Sinterklaas is in het land! Maar vier ik het wel? of sla ik dit jaar toch nog over? Iedereen viert het anders, maar kan je het wel vieren met een baby? 

 

Leuk of niet leuk.

Ik vind sinterklaas en super leuke feestdag! Alleen al de blijdschap van alle kinderen vind ik geweldig! En die pieten discussie vind ik dus echt helemaal nergens op slaan... Ik vind het dus echt helemaal niks te maken hebben met de slavernij (die niemand hier meer heeft mee gemaakt). ik vind het jammer dat mensen er zo op in gaan, het is een kinderfeest en kinderen van die leeftijd weten echt bijna tot niks van de slavernij af! naja genoeg over die discussie! 

 

Lees ook:

Oproep! aan alle jonge mama's en jonge mama's to be!

Vieren.

Zoals ik al zei vind ik sinterklaas echt leuk.. Thuis vieren wij sinterklaas al een paar jaar niet meer, maar nu is dat anders. Nu Quinty er is wil ik wel weer echt sinterklaas vieren, alleen vind ik het persoonlijk nog niet zo nodig dat we dit jaar sinterklaas gaan vieren. Ze zeggen altijd wel baby's hebben weer door dan je denkt, maar ik geloof niet dat Quinty nu al door zou hebben wat sinterklaas en zwarte piet in houd...

 

Intocht.

Ga ik dan ook niet naar de intocht? Tuurlijk ga ik wel naar de intocht. Alleen al voor de gezelligheid ga ik er heen. Vandaag komt sinterklaas in de stad aan maar hier in he dorp komt hij volgende week zaterdag, Dus daar ben ik zeker weten te vinden met Quinty.

Liefs,

Demi

Lees ook:

Ontwikkelingen    0 tot 3 maand.

Een kind en opleiding combineren.