· 

Tante pleun.

Bij tante Pleun kan je super leuke, hand gemaakte kinderkleding en speelgoed kopen! Voor een betaalbare prijs heb je binnen 3 weken een super leuk item binnen. Vandaag schrijf ik mijn review over de spullen die ik heb van tante Pleun.

Onderaan de review staat een super leuke WIN ACTIE!

 

 

Het gezicht achter tante Pleun.

Het gezicht achter tante Pleun is Pauline. Pauline is 17 jaar oud en is dol op baby's kinderen en bezig zijn met stofjes. Pauline is trotse tante geworden van haar nichtje, en overlade haar met speelgoed. Pauline wilde van haar nichtje geen verwent prinsesje maken en begon de webshop 'Tante Pleun', zodat alle andere kindjes ook mee konden genieten van het plezier dat haar nichtje er van had!

 

Van bestellen tot leveren.

Bestellen bij Tante Pleun was/is hartstikke makkelijk. Net als bij andere webshops klik je het product aan welke je wilt. Daarna kijkje welke kleur/print je wil, en de maat niet te vergeten. Wanneer je uit 'gewinkeld' bent ga je naar afrekenen. Wanneer de bestelling is geplaatst krijg je mail waar de uitleg staat voor te betalen. Zodra de betaling binnen is gekomen, word de bestelling gemaakt! Na een paar weken komt je bestelling binnen. De broekjes zaten bij mij heel netjes ingepakt en zaten bij de broekjes kaartjes van Tante Pleun.

 

Lees ook:

Maureen - ik heb altijd de droom gehad om moeder te worden.

 

kwaliteit.

Toen de broekjes binnen kwamen vond ik de broekjes zo mooi en fijn voelen! de broekjes zijn super mooi afgewerkt. Voor Quinty heb ik de broekjes in maat 62/68 maar het viel voor mijn gevoel meer als een 62 dan een 68. Maar ik kan het nog niet proberen omdat Quinty nog niet in maar 68. De bijtring die er ook bij zat vond ik super mooi, ook weer heel mooi afgewerkt en Quinty vond hem gelijk leuk!

Winactie!

Van Tante Pleun mag ik 1x een Bijtring weggeven! Hoe leuk is dat? Wat moet je doen om te kans te maken? Deel het Facebook bericht van Quinty Beau waar bij onderstaande foto gedeeld is, en laat weten waarom jij de bijtring wil willen! Tag in het Facebook bericht ook 2 vrienden waarvoor de bijtring ook super leuk is! 22 november wordt de winnaar bekend gemaakt!

 

Lees ook:

Bevallingsverhaal.

Mijlpaalblokken.