· 

5 momenten wanneer ik het meest van Quinty hou.

Tuurlijk je houd altijd van je kind , ondanks dat Quinty soms niet te genieten is en ik niet meer weet wat ik met haar moet doen. Sommige momenten spatten er gewoon uit en kan ik wel een gat in de lucht springen omdat ik zo blij en trots op haar ben!

 

1. Slapen.

Heel veel mensen die zeggen voor de grap 'ik vind mijn kind zo lief als het slaapt'. Maar ik hou er zo van als Quinty heerlijk slaapt! Quinty maakt hele lieve geluidjes als ze slaapt (maar ze kan ook goed snurken). Ik vind het elke avond  weer super fijn als ik in slaap kan vallen met haar op de achtergrond.

 

2. Geluidjes

Op het moment is Quinty heel veel aan het uit proberen met haar stem, ze brabbelt met een heel laag of juist heel hoog stemmetje!

Sinds dat Quitny begon met geluidjes maken vond ik het geweldig en ik kan er de hele dag wel naar luisteren. Vooral als ze in de box tegen haar speelgoed aan het praten is, wauw!

 

3. Badje.

Quinty vind het super fijn in bad! Wanneer Quinty in bad ligt is ze super vrolijk en spettert iedereen er onder die aan de rand van het bad zitten. Vanaf dat Quinty 5 week oud is hebben we het kleine baby badje aan de kant gezet (wat een miskoop vind ik het baby badje). Vanaf dat moment hebben we het zitje in het grote bad gezet en had ze alle ruimte om lekker te spetteren (je kan op dat moment niet in je nette kleren er bij zitten!).

 

4. Ochtend.

Ik ben alles behalve een ochtend mens. Maar Quinty maakt toch echt wel mijn ochtenden goed! Elke ochtend weer word ik begroet met een super vrolijk koppie! Daar wordt je hele dag toch helemaal goed door?

 

5. Bed.

De dagen dat ik vrij ben lig ik sowieso wel 1x per dag met Quinty lekker in mijn bed. Quinty is dan super lief en super vrolijk. Maar je mag haar alleen niet verplaatsen op het bed want dan is de lol over! Verder is het altijd super gezellig en hebben hele 'gesprekken' en ligt Quinty altijd helemaal in een deuk! Daar wordt ik altijd zo vrolijk van!

 

Welke momenten spatten er voor jou uit? deel het onder in de reacties!