· 

Ochtend routine met een baby.

22 oktober 2017 kwam de blog online over mijn avond routine. Na aanleiding van de avond routine heb ik besloten ook mijn ochtend routine te delen. De ochtend routine die ik deel gaat voornamelijk over de ochtend dat ik naar school ga en Quinty naar de kinderopvang.

 

6:00

om 6:00u gaat mijn wekker, kleed ik me snel aan en ga naar beneden. Daarna ga ik even ontbijten en mijn haar en make-up doen. ik heb dan even lekker een uurtje voor mezelf. Quinty blijft altijd liggen en laat ik nog even slapen zodat ze op de kinderopvang niet gelijk op bed hoeft maar nog even gezellig kan 'spelen'.

 

7:00

Nu ga ik Quinty wakker maken. Ik neem Quinty mee naar beneden en geef haar de fles, wanneer Quinty de fles heeft gehad is ze veel beter te genieten (emotie eten). Als Quinty de fles leeg heeft kleed ik haar aan, en pak ik de laatste dingen voor in mijn tas. 

 

7:30

ik doe mezelf eerst de jas aan en daarna die van Quinty. Ik leg Quinty in de kinderwagen en ga snel naar de kinderopvang. Ik blijf even gedag zeggen tegen Quinty en ga snel door naar de bus die ik moet halen. En ik ga naar school en haal Quinty rond 4/5 uur weer op!