· 

De Quinny Moodd

De kinderwagen die ik heb voor Quinty is de Quinny Moodd, een super fijne en kleine wagen die makkelijk is in gebruik. Ik heb voor de roze wagen gekozen omdat ik het een hele mooie kleur vind en ik er toch nog niet bij na hoef te denken voor als ik ooit een 2e krijg en heb weer kan gebruiken, want dat gaat nog wel even duren voor ik weer een kindje krijg!

 

2 in 1.

zoals de meeste kinderwagens heeft de Quinny Moodd ook een kinderwagen bak en een zitje zodat je hem kan gebruiken tot dat je kind een paar jaar oud is! Super handig als je het mij vraagt. Wanneer je kind niet meer in de kinderwagenbak past kan je heel gemakkelijk het zitje op het onderstel zetten.

 

Kinderwagenbak

De kinderwagenbak is super handig. Aan de onderkant van de bak zit een schuif waarmee je de bak kan opvouwen en uitklappen zodat hij makkelijk mee te nemen is. Het enige nadeel van de bak vind ik persoonlijk, hij is niet gemaakt voor grote baby's. Quinty is een best grote baby en groeit super snel en past daarom bijna niet meer in de kinderwagen bak. Ondanks dat ik de kinderwagenbak er wel heel mooi uit vindt zien vind ik het jammer dat Quinty er bijna uit is. Ik vind het weer een hele stap om Quinty uit de kinderwagenbak te halen en in het zitje te doen.

 

Kinderwagen zitje.

bij de kinderwagen zit ook een heel mooi zitje! het voeten steuntje en de rugleuning zijn bijden te verstellen. Het voeten steuntje hun je naar beneden of omhoog doen en bij de rugleuning precies het zelfde. Nu Quinty nog zo klein is kan ik de rug leuning helemaal naar achter en kan Quinty al mee in het zitje, wat ze hele maal geweldig vind want dat kan ze alles zien. Ook als ze al ouder zijn is dei rug leuning super handig ivm als het kindje wil slapen! De kinderwagen bak is heel makkelijk te verwisselen met het kinderwagen zitje .

 

Maxi-cosi.

op de kinderwagen past ook heel gemakkelijk de Maxi-cosi. De kinderwagen bak zit op adapters, op die adapters past de Maxi-cosi ook! super handig als je het mij vraagt. Doordat ik heel snel spullen kwijt raak is dit een super handig systeem.. 

Gebruiksgemak.

De Quinny moodd is een hele lichte en soepele wagen. je kan er heel makkelijk over verschillende ondergronden heen rijden.