· 

Mijlpaal blokken.

Zoals je op mijn Facebook en Instagram wel kan zien ben ik gek op foto's maken van Quinty. Voor al haar mijlpaal foto's die ik elke week maak, waar je heel duidelijk kan zien hoeveel ze steeds groeit!

 

Foto's maken met de mijlpaal blokken.

sinds dat Quinty geboren is wil het liefste elke minuut een foto van haar maken, of het nou met de camera is of met mijn telefoon als ik alles maar vast leg! 

Tijdens de zwangerschap heb ik gekeken voor mijlpaal blokken, toen ik die zocht kwam ik uit bij de mijlpaal blokken van Jufz.nl je kon ze in allerlei kleuren krijgen! ik heb gekozen voor de witte letters en witte rand er om heen, Lekker basic maar toch super leuk! Voor maar 15 euro excl. Verzendkosten heb ik ze besteld.

toen ze binnen waren heb ik de blokken een hele tijd op de commode gehad en daarmee afgeteld naar de uitgerekende datum. Toen Quinty er eindelijk was heb ik de eerste foto met de blokken gemaakt toen ze 1 week oud was.

 

Met de mijlpaal blokken kun je alle kanten op Dagen, weken maanden en jaren. Met de 2 cijfer blokken kun je door gaan tot 99 jaar! Als je extra blokje met cijfers wilt hebben kun je voor een paar euro een extra cijfer blokje kopen. Ik ben super blij met mijn mijlpaal blokken! en zou ze iedereen die van foto's maken van zijn of haar kind het aanraden.

 

Hier onder een paar voorbeelden.