Een kind en opleiding combineren.

zwanger en school.

In oktober 2016 kwam ik eracht dat ik zwanger was. Dat jaar was ik net begonnen met een MBO opleiding Sport en Bewegen. Daar gingen mijn toekomst dromen dacht ik. Stel je voor ik kon mijn opleiding niet afmaken. Vanaf het moment dat ik wist dat ik zwanger was heb ik school een beetje achter me gelaten. Ik was aanwezig op school maar verder niet. Ik maakte geen verslagen ging niet naar alle lessen en had nergens meer zin in. Ik had wel wat anders aan mijn hoofd een keuze die mijn hele leven zou veranderen bijvoorbeeld. In januari 2017 hebben wij Quinty aangemeld voor de kinderopvang waar ze 3 dagen in de week heen zou gaan. Dit was een enorme opluchting voor mij. Ik begon in te zien dat ik echt even wat voor school moest doen want ik deed het nu niet alleen voor mezelf maar ook voor dat kleine meisje in mijn buik. Op dat moment ging ik er voor de volle 100% voor! In 1 1/2 maand had ik bijna alle verslagen en opdrachten van dat hele schooljaar gemaakt! Zo wat was ik trots op mezelf dat ik niet bleef zitten maar gewoon over zou gaan naar het 2e jaar.

Baby en school.

September 2017. Na ongeveer 4 maand thuis zitten begon ik weer met school. Jeetje wat was dit raar, Bijna hele dagen zonder Quinty. Maar gelukkig zou ik 1 dag in de week vrij zijn. Op maandag gaat Quinty een hele lange dag naar de kinderopvang van half 8 s' ochtends tot kwart voor 6 s' middags, Na zo'n lange dag is Quinty helemaal kapot, en slaapt ze s' nachts als een roosje. Dinsdag is Quinty lekker thuis en past mijn vader op, en heb ik stage overdag. Woensdag ben ik zelf lekker thuis en heb ik een dagje lekker met Quinty! (super fijn vind ik dat). Donderdag gaat Quinty van half 8 tot 4 uur naar de kinderopvang en heb ik school van half 9 tot half 4.  Vrijdag gaan Quinty ook naar de kinderopvang van half 8 tot kwart over 4/ half 5, en heb ik school van half 9 tot kwart voor 4. In het weekend heb ik lekker tijd voor mezelf en Quinty. Maar zodra Quinty op bed ligt kan ik bezig met school om verslagen af te maken die ik nog moest maken van vorig schooljaar.